Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Iată cum se prepara:
Împărțiți coastele în 2-3 segmente de os fiecare. Fierbeți ușor în apă cu sare timp de 45 de minute. Apoi scoateți-le din apă și lăsați-le să se răcească. Se curăță cățelul de usturoi și se amestecă împreună cu condimentul BioLotta BBQ, ketchup, sosul de chili, sosul de soia și uleiul pentru a obține o pastă.
Preîncălziți cuptorul la 180 °C. Se ung costițele cu pasta și se așază pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și se coc timp de aproximativ 25 de minute. Alternativ, frigeți coastele la grătar într-un grătar închis timp de 8-12 minute.
Mod de preparare: Curry ayurvedic bio Pentru început, se încălzește o [...]
Preparare: chifteluțe bio cu sos de smântână din ovăz și merișoare Se [...]