Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru un delicios desert cu ciocolata bio combinati bautura de orez de 300 ml cu siropul de artar, pudra de vanilie si pudra de cacao intr-o tigaie si aduceti la fierbere in timp ce amestecati.
Intre timp, faceti o pasta din bautura de orez de 75 ml si arorut. Odata ce laptele fierbe, reduceti focul si adaugati pasta dintr-o singura data. Se amesteca cu telul pana cand crema are groasimea dorita. Scoateti tigaia de pe foc si continuati sa amestecati bine cu telul timp de aproximativ 2 minute.
Se toarna crema in boluri si se lasa la frigider sa se raceasca. Se poate servi si calda. Adaugati dudele deasupra impreuna cu chipsurile de cocos inaintea servirii.
Puneți siropul de arțar și uleiul de cocos într-o tigaie pe foc mic. Când [...]
Pasul 1: adăugați toate ingredientele (mai puțin ciocolată și decorațiunile) [...]