Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Rețete bio

Reteta Fursecuri bio din fulgi fara gluten
retete deserturi bio

Ingrediente

100g fulgi bio de ovaz mari fara gluten SPIELBERGER
100g fulgi de mei bio fara gluten sau fulgi de hrisca bio SPIELBERGER
100g unt
4 linguri de zahar brut din trestie
2 lingurite de faina de porumb bio fara gluten SPIELBERGER
1 vârf de sare
1 ou
1/2 lingura praf de copt bio
1/2 lingură de scorțișoară

Amestecați untul și zahărul până când devine pufos, adăugați fulgii și aruncati faina in ploaie peste ele. Adăugați ingredientele rămase și frământați totul bine.

Lăsați la dospit in frigider 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C (căldură de sus / de jos).

Formați bile mici din aluat și așezați-le pe o tavă cu suficient spațiu intre ele apoi apăsați pe ele pana devin plate.
Coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 15 minute.

Alte retete de deserturi bio

23.09.2020

Inghetata bio cu susan si nuca de cocos

Puneți toate ingredientele împreună într-un blender. Se amestecă bine timp [...]