Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pregătire reteta bio
Pentru gratinarea vegană a cartofilor, curățați cartofii și fierbeți-i în apă cu sare timp de câteva minute - alternativ, puteți folosi cartofi fierti in ziua precedentă. Apoi se taie cartofii în felii.
Amestecați într-un castron înlocuitorul de ou - Mein Rührei-Ersatz, cu apă și lapte. Se încorporează amestecul în cartofi și se adaugă ierburi și condimente după gust.
Puneți totul într-o tavă de copt sau în forme mici de brioșe și coaceți gratinul la 180°C timp de aproximativ 20 min. până când devine auriu.
12.1910.97 lei
adaugă în coșSe prăjește într-o tigaie cu ulei încins, umplutura vegană și se [...]
Într-o tigaie mare cu ulei de măsline, se călesc salotele cu usturoiul. Se [...]