Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Rețete bio

Reteta Ice tea bio Himalaya
retete deserturi bio

Ingrediente

Pentru 4 persoane

  • 1 litru de apă clocotită
  • 1½ lingură Frunză Darjeeling Himalaya
  • ½ felie de lămâie (0,5 cm grosime)
  • ½ felie de portocale (1 cm grosime)
  • 2 linguri miere de salcâm

Pune ceaiul într-o pungă de filtru, toarnă apă fierbinte peste el și lasă-l să se aburească timp de 3 minute.
Indulceste cu miere, pune fructele în ceaiul fierbinte.
Lasă să se răcească și servește (cu gheață).
Dacă doriți, turnați „tipy” cu vin spumant / prosecco, într-un raport de 3: 1 (ceai / prosecco).

Alte retete de deserturi bio

23.09.2020

Inghetata bio cu susan si nuca de cocos

Puneți toate ingredientele împreună într-un blender. Se amestecă bine timp [...]

03.07.2020

Fursecuri bio din fulgi fara gluten

Amestecați untul și zahărul până când devine pufos, adăugați fulgii și [...]