Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Rețeta Jeleu de struguri bio

Rețetă Jeleu de struguri bio
Ingrediente

Pentru aproximativ 3 pahare de jeleu de struguri (230 ml fiecare):


adaugă ingredientele rețetei în coș

Mod de preparare jeleu de struguri bio:
Puneți o farfurie mică în congelator pentru a testa ulterior jeleul. Se amestecă într-o cratiță sucul de struguri și îndulcitorul ales de tine (sirop de agave sau sirop de orez). Se amestecă cu ajutorul de gelificare Konfitura. Se aduce totul la fierbere și se fierbe timp de 4 minute, amestecând constant.

Testați jeleul și adăugați puțin mai mult ajutor de gelificare Konfitura dacă este necesar. Umpleți jeleul de struguri în borcane curate și închideți-le bine. Apoi se pune capacul timp de 5 minute.

Produse folosite în această rețetă

Suc de struguri rosii bio Dennree, 1L

5.00 din 1 vot

16.11lei

adaugă în coș
-30%
Sirop de agave bio Dennree, 700g

5.00 din 1 vot

35.5624.89lei

adaugă în coș
Gelifiant fara gluten bio Biovegan, 22g

0.00 din 0 voturi

10lei

adaugă în coș

Alte rețete de deserturi bio

02.09.2023

Cupcakes bio cu ciocolată

Gustul Autentic al Ciocolatei în Cupcakes Bio: Un Desert de [...]

30.08.2023

Înghețată bio green smoothie

Înghețată Bio Green Smoothie: Gustul Naturii într-o Cupă de Răcorire Mod [...]

Promoții produse bio

-5%

0.00 din 0 voturi

-35%

5.00 din 1 vot

Tortilla chips cu chili bio Acapulco, 125g

12.788.31lei

adaugă în coș
-20%

0.00 din 0 voturi

-5%

0.00 din 0 voturi

-5%

5.00 din 1 vot

Crutoane vegane bio Rapunzel, 150g

14.6313.9lei

adaugă în coș
-5%

5.00 din 1 vot

Mustar dulce bio Dennree, 200ml

11.6711.09lei

adaugă în coș
-50%

0.00 din 0 voturi

Mazare verde jumatati bio Davert, 500g

20.0010lei

adaugă în coș
-35%

0.00 din 0 voturi

-5%

0.00 din 0 voturi

-5%

0.00 din 0 voturi

-5%

5.00 din 1 vot

-10%

0.00 din 0 voturi

© 2013-2023 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008