Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru 4 persoane
Preparare:
Taiati partea superioara a rosiilor si razuiti pulpa cu o lingurita. Pastrati "capacele" si tocati bine pulpa. Injumatatiti dovleceii , scoateti pulpa cu o lingurita si taiati in patru bucati egale. Din nou, tocati pulpa bine. Separati tulpinile ciupercilor si taiati-le bucati mici.
Se toaca marunt usturoiul, ceapa, ardeii si patrunjelul. Morcovul se taie cubulete. Pulpa maruntita fin, legumele, usturoiul, ceapa, ardeiul si morcovul se pun intr-un castron si se amesteca bine.
Cous cous-ul se prajeste scurt cu putin ulei de masline apoi se lasa sa se umfle aproximativ 10 minute impreuna cu 300 ml de legume. Amestecati cu grija cous-cous-ul si legumele cu celelalte ingrediente si condimentati bine cu sare si piper.
Preincalziti cuptorul la aproximativ 200 ° C. Intr-o tava se aseaza rosiile, ciupercile dovlecei si se adauga umplutura . Gatiti in cuptor pe un suport mediu timp de aproximativ 20 - 30 de minute. Chiar inainte de servire puneti capacele de rosii deasupra.
Detalii:
-timp de preparare: cca. 50 min
Mod de preparare pâine ciabatta bio Pentru ciabatta fără gluten, puneți mai [...]
Mod de preparare pâine bio cu morcov si nuci: Puneți amestecul de pâine [...]