Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Mod de preparare paste Bolognese fara carne
PASUL 1 Încălziți uleiul într-o tigaie medie-mare. Sotati ceapa și usturoiul. Gătiți timp de câteva minute, sau până când ceapa începe să devină translucidă. Asezonați cu sare și piper. Adăugați legume suplimentare, dacă doriți. Între timp, aduceți o oală cu apă la fiert.
PASUL 2 La legumele sotate, adăugați chifteluța Beyond Meat. Fărâmițați-o cu o lingură de lemn până când are o textură asemănătoare cărnii de vită măcinate și amestecați-o bine în amestecul de ceapă/usturoi/legume. Gătiți la foc mic-mediu până când carnea s-a gătit bine - aproximativ 5 minute.
PASUL 3 Între timp, verificați oala cu apă clocotită. După ce a fiert, adăugați pastele și urmați instrucțiunile de pe ambalaj.
PASUL 4 După ce carnea s-a fiert bine, adăugați sosul de roșii la amestec. Treceți focul la mic/încetinitor. Amestecați până când sosul de roșii este bine încorporat cu carnea și legumele. Îndepărtați de pe foc odată ce sosul este bine încălzit.
PASUL 5 Scurgeți pastele și adăugați-le la amestec. Încorporați bine, serviți și savurați! Completați cu brânză la alegere, dacă doriți.
Sfat de gătit: Clătiți sub apă rece după ce scurgeți pentru a opri gătitul.
15.0014.25lei
adaugă în coșMod de preparare tocană de legume bio cu chorizo Puneți continutul plicului [...]
Mod de preparare: Se amestecă untul, făina, oul și sarea într-un [...]