Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Rețeta Măr copt umplut

Rețetă Măr copt umplut
Ingrediente

adaugă ingredientele rețetei în coș

Mod de preparare Măr copt umplut

Mod de preparare:

  1. Mai întâi preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius.
  2. Între timp puteți pregăti orezul desert biovegan conform indicaților de pe ambalaj.
  3. Scobiți merele și punețil-e în niște ramechine rezistente la temperaturi ridicate.
  4.  Umpleți merele cu desrtul de orez. Dacă doriți, presărați niste fulgi de migdale înainte de a le pune la cuptor.
  5. Se lasă la cuptor timp de 30 de minute. Se savurează calde.

Poftă bună!

 

Produse folosite în această rețetă

-30%
Orez desert cu mar si scorțisoara, fara gluten bio Biovegan, 58g

0.00 din 0 voturi

11.007.7 lei

adaugă în coș
Fulgi de migdale bio Rapunzel, 100g

5.00 din 5 voturi

25.28 lei

Stoc epuizat

Alte rețete de deserturi bio

21.12.2024

Chec de Crăciun cu vișine carmelizate în vin și cremă Bionella

Aveți nevoie de o formă rotundă de copt de 2 litri. Mod de preparare vișine: Se [...]

07.12.2024

Sandwich de biscuiți cu unt

Mod de preparare: Pregătiți budinca conform indicaților de pe ambalaj. Vă sugerăm [...]

Promoții produse bio

-10%

0.00 din 0 voturi
-5%

5.00 din 2 voturi
-5%

5.00 din 4 voturi
-5%

0.00 din 0 voturi
Balsam de par cu musetel Urtekram, 180ml

37.8435.95 lei

adaugă în coș
-10%

5.00 din 2 voturi
Tarate de ovaz Demeter bio Spielberger, 500g

21.7919.61 lei

adaugă în coș
-5%

0.00 din 0 voturi
-5%

5.00 din 1 vot
Nectar de struguri rosii bio Hollinger, 600ml

19.3018.34 lei

adaugă în coș
© 2013-2025 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008