Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Rețeta Măr copt umplut

Rețetă Măr copt umplut
Ingrediente

adaugă ingredientele rețetei în coș

Mod de preparare Măr copt umplut

Mod de preparare:

  1. Mai întâi preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius.
  2. Între timp puteți pregăti orezul desert biovegan conform indicaților de pe ambalaj.
  3. Scobiți merele și punețil-e în niște ramechine rezistente la temperaturi ridicate.
  4.  Umpleți merele cu desrtul de orez. Dacă doriți, presărați niste fulgi de migdale înainte de a le pune la cuptor.
  5. Se lasă la cuptor timp de 30 de minute. Se savurează calde.

Poftă bună!

 

Produse folosite în această rețetă

-30%
Fulgi de migdale bio Rapunzel, 100g

5.00 din 7 voturi

25.2817.7 lei

adaugă în coș

Alte rețete de deserturi bio

Rețetă Înghețată de mango și lime pe băț
18.06.2025

Înghețată de mango și lime pe băț

Mod de preparare: Decojiți mango și blendați până când obțineți un [...]

Rețetă Mousse de ciocolată cu chia
27.05.2025

Mousse de ciocolată cu chia

MOD DE PREPARARE: Măcinați semințele de chia (într-un robot de bucătărie sau [...]

Promoții produse bio

-5%

5.00 din 1 vot
-10%

5.00 din 1 vot
-10%

0.00 din 0 voturi
-5%

0.00 din 0 voturi
-10%

5.00 din 1 vot
-5%

5.00 din 1 vot
-5%

0.00 din 0 voturi
-35%

5.00 din 2 voturi
Amestec de alge marine bio Arche, 40g

43.3328.16 lei

adaugă în coș
© 2013-2025 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008