Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru 4 mere coapte:
Umplutura:
Pentru Bezea:
Se spala merele si se taie partea de sus. Cu o lingurita, se scobeste miezul si se scoate cotorul, iar restul marului se stropeste cu suc de lamaie si se lasa deoparte. Puneti merele scobite într-un vas de copt ușor uns cu ulei. Preîncălziți cuptorul la 160° C căldură superioară / inferioară.
Pentru umplutura, bucatile de mere se amestecă cu muss-ul de migdale, amarant, gălbenuș de ou și pudra de tonka pana la obtinerea unui piure. Umpleti merele cu amestecul obtinut si coaceti-le 20 de minute.
Între timp, pentru bezea, bateți albusurile cu sare și o treime din zahăr cu albuș. Adăugați treptat zahărul rămas. Scoateti merele din cuptor și întindeti cu grijă bezeaua deasupra merelor. Presărați fulgi de migdale și coaceți din nou timp de aproximativ 10 minute la 160° C căldură sus / jos până se rumenesc. Adaugati scortisoara deasupra merelor inainte de servire.
Puneți siropul de arțar și uleiul de cocos într-o tigaie pe foc mic. Când [...]
Pasul 1: adăugați toate ingredientele (mai puțin ciocolată și decorațiunile) [...]