Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Rețete bio

Reteta Măr la cuptor cu bezea bio
retete deserturi bio

Reteta Măr la cuptor cu bezea bio
Ingrediente

Pentru 4 mere coapte:

  • 4 mere bio
  • 1 lingura suc de lamaie ecologica
  • pentru tava, ulei de copt si prajit Rapunzel
  • 1 lingura fulgi de migdale bio

Umplutura:

Pentru Bezea:

Se spala merele si se taie partea de sus. Cu o lingurita, se scobeste miezul si se scoate cotorul, iar restul marului se stropeste cu suc de lamaie si se lasa deoparte. Puneti merele scobite într-un vas de copt ușor uns cu ulei. Preîncălziți cuptorul la 160° C căldură superioară / inferioară.

Pentru umplutura, bucatile de mere se amestecă cu muss-ul de migdale, amarant, gălbenuș de ou și pudra de tonka pana la obtinerea unui piure. Umpleti merele cu amestecul obtinut si coaceti-le 20 de minute.

Între timp, pentru bezea, bateți albusurile cu sare și o treime din zahăr cu albuș. Adăugați treptat zahărul rămas. Scoateti merele din cuptor și întindeti cu grijă bezeaua deasupra merelor. Presărați fulgi de migdale și coaceți din nou timp de aproximativ 10 minute la 160° C căldură sus / jos până se rumenesc. Adaugati scortisoara deasupra merelor inainte de servire.

Produse folosite în această rețetă

10%
Amarant expandat bio Rapunzel, 150g

13.6712.3lei

adauga in cos

Alte retete de deserturi bio

11.01.2022

Pere de iarnă în crustă de cornulețe cu vanilie bio

Se frământă untul rece cu amestecul de copt până când se formează [...]

08.12.2021

Mare copte cu umplutura de caju bio

Mod de preparare: Scobiti merele bio si asezati-le intr-o tava inalta, unsa in prealabil. [...]

© 2013-2022 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008


Viziteaza site-ul Biogama magazin sanatos pe ShopMania