Puneți într-un bol făina de hrișcă, făina de orez ușor, sarea și praful de copt. Se adaugă 4 linguri de lapte, 1 ou și untul rece în bucăți mici și se frământă bine cu mâinile până se obține o pastă omogenă. Se formează o bilă și se lasă să se odihnească în frigider, învelită în folie de aluminiu, timp de aproximativ 15 minute.
Spălați buchețelele de broccoli și tăiați-le în bucăți foarte mici de pe tulpină cu un cuțit. Tăiați roșiile uscate în bucăți mici.
Se prăjesc buchețelele de broccoli în ulei de rapiță într-o tigaie timp de aproximativ 5 minute, se adaugă roșiile uscate tocate și susanul sau nucile de pin spre final și se lasă să stea puțin.
Se pun ouăle rămase (2) într-un castron, se adaugă laptele rămas (150 ml) și brânza rasă. Se bate și se asezonează cu sare, piper și nucșoară. Se taie arpagic în rulouri mici și se adaugă și ele.
Preîncălziți cuptorul la 200°C, la foc de sus/jos. Se unge o tavă de brioșe. Se împarte aluatul răcit în 12 porții egale, se modelează în rondele și apoi se aplatizează.
Se toarnă aluatul în găurile din tava de brioșe și se apasă cu mâinile pentru a forma o bază și laturi uniforme. Se precoace în cuptor timp de aproximativ 10 minute, apoi se scoate din cuptor.