Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru 4 bucati:
Pentru aluat:
Pentru crema de nuca de cocos
Pentru crema de fructe de padure
Ustensile:
Preparare:
Asezati folia pe marginile formelor de desert si asezati-le pe o farfurie. Daca doriti puteti acoperi farfuria cu un pic de folie transparenta.
Pentru aluat:
Adaugati migdalele, nuca de cocos rasa, cacao si curmalele in blender. Continutul trebuie maruntit pana cand devine o masa uniforma, dar nu pasta. Impartiti aluatul in cele patru forme si apasati-le cu degetele umede pana la uniformizare.
Curatati mixerul.
Pentru crema de nuca de cocos:
Adaugati la blender caju-urile inmuiate, nuca de cocos rasa, sirop de artar, apa si sucul de lamaie si amestecati pana obtineti o crema. Raspanditi crema peste aluatul din forme.
Pentru crema de fructe de padure:
Se amesteca samburii de caju, nuca de cocos rasa si siropul de artar intr-un blender pana se obtine o crema omogena. Raspanditi crema in cele patru forme. Prin atingerea repetata a suprafetei formelor indepartati bulele de aer din mini-tort. Se lasa sa se raceasca timp de cel putin 3 ore.
Apoi scoateti formele de desert, inlaturati folia de tort de pe margini si decorati cu menta.
Detalii:
-timp de preparare: 45 min
-timp de imbibare: 4-12 ore
-timp de racire: 3-4 ore
Mod de preparare bezea: se pune albușul într-un castron și se bate bine cu sare. [...]
Mod de preparare prajitura bio Blondies Încălziți cuptorul la 180°C [...]