Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Rețeta Mini tort bio cu crema de cocos si fructe de padure

Rețetă Mini tort bio cu crema de cocos si fructe de padure
Ingrediente

Pentru 4 bucati:
Pentru aluat:

Pentru crema de nuca de cocos

  • 80 g nuci de caju Rapunzel (inmuiati timp de cel putin 4 ore in apa)
  • 30 g de nuca de cocos razuita Rapunzel
  • 40 g sirop de artar
  • 2 linguri (30 g) de nuca de cocos Rapunzel
  • 30 ml de apa
  • 1 lingurita suc de lamaie

Pentru crema de fructe de padure

  • 20 g nuci de caju Rapunzel (inmuiati in apa timp de cel putin 4 ore)
  • 100 g boabe mixte
  • 1 lingura de sirop de artar

Ustensile:

  • 4 inele de desert cu diametrul de 7 cm
  • 1 placa plata
  • folie pentru marginile inelelor de desert (functioneaza si fara)
  • 1 lingura mica
  • 1 blender bun cu cutit de taiere uscat

adaugă ingredientele rețetei în coș

Mod de preparare Mini tort bio cu crema de cocos si fructe de padure

Preparare:
Asezati folia pe marginile formelor de desert si asezati-le pe o farfurie. Daca doriti puteti acoperi farfuria cu un pic de folie transparenta.

Pentru aluat:
Adaugati migdalele, nuca de cocos rasa, cacao si curmalele in blender. Continutul trebuie maruntit pana cand devine o masa uniforma, dar nu pasta. Impartiti aluatul in cele patru forme si apasati-le cu degetele umede pana la uniformizare.
Curatati mixerul.


Pentru crema de nuca de cocos:
Adaugati la blender caju-urile inmuiate, nuca de cocos rasa, sirop de artar, apa si sucul de lamaie si amestecati pana obtineti o crema. Raspanditi crema peste aluatul din forme. 

Pentru crema de fructe de padure:
Se amesteca samburii de caju, nuca de cocos rasa si siropul de artar intr-un blender pana se obtine o crema omogena. Raspanditi crema in cele patru forme. Prin atingerea repetata a suprafetei formelor indepartati bulele de aer din mini-tort. Se lasa sa se raceasca timp de cel putin 3 ore.

Apoi scoateti formele de desert, inlaturati folia de tort de pe margini si decorati cu menta.

Detalii:
-timp de preparare: 45 min
-timp de imbibare: 4-12 ore
-timp de racire: 3-4 ore

Produse folosite în această rețetă

-25%
Cocos ras bio Dennree, 250g

5.00 din 2 voturi

14.6510.99 lei

adaugă în coș
Pudra de cacao degresata bio Rapunzel, 250g

5.00 din 5 voturi

31.6 lei

adaugă în coș
-10%
Sfaramatura de caju bio Rapunzel, 200g

5.00 din 2 voturi

41.3237.19 lei

adaugă în coș
Sirop de artar grad A cu gust fin bio Dennree, 250ml

5.00 din 9 voturi

37.73 lei

adaugă în coș
Sirop de artar grad A cu gust fin bio Dennree, 250ml

5.00 din 9 voturi

37.73 lei

adaugă în coș

Alte rețete de prajituri bio

23.03.2024

Biscuiți bionella cu bezea

Mod de preparare bezea: se pune albușul într-un castron și se bate bine cu sare. [...]

09.12.2023

Prajitura bio Blondies

Mod de preparare prajitura bio Blondies Încălziți cuptorul la 180°C [...]

Promoții produse bio

-10%

0.00 din 0 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

-10%

5.00 din 1 vot

Suc de mere bio Dennree, 1L

13.3612.02 lei

adaugă în coș
-25%

0.00 din 0 voturi

-5%

0.00 din 0 voturi

Spaghettoni semola nr.7 bio Rapunzel, 500g

12.7612.12 lei

adaugă în coș
-15%

5.00 din 2 voturi

Cafea Daily bio Dennree, 500g

64.0954.48 lei

adaugă în coș
-40%

5.00 din 4 voturi

Tortilla chips cu boia bio Acapulco, 125g

13.488.09 lei

adaugă în coș
-10%

5.00 din 1 vot

-10%

0.00 din 0 voturi

-15%

5.00 din 1 vot

Mix pentru carnati vegani bio BauckHof, 180g

21.0317.88 lei

adaugă în coș
-10%

5.00 din 11 voturi

Deo Roll-on pentru barbati Lavera, 50ml

42.6038.34 lei

adaugă în coș
-5%

0.00 din 0 voturi

Ceai Purity bio Higher Living, 25g

20.8019.76 lei

adaugă în coș
© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008