Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
pentru 4 persoane
Preparare:
Lasati faina din samburi de roscove bio in laptele rece timp de aproximativ 3 minute. Bateti smantana, incalziti crema de migdale si tonka intr-o cratita pana cand devine lichida. Bateti galbenusurile de ou si zaharul pana se obtine o spuma.
Aduceti laptele la fierbere si adaugati-l la amestecul de galbenus si zahar amestecand continuu. Continuati sa amestecati pe bain marie pana la omogenizare. Apoi lasati sa se raceasca.
Inainte ca amestecul sa inceapa sa se inchege, adaugati smantana si crema de migdale si tonka amestecand usor de jos in sus. Puneti mousse-ul in borcane mici si depozitati in frigider timp de cateva ore.
Sfat: lasati mousse-ul timp de 15 minute la temperatura camerei inainte de consum.
Detalii:
-timp de pregatire: 20 min
Se prepară cozonacul cu margarină și apă conform instrucțiunilor de pe ambalaj și [...]
Preparare cheesecake bio cu crumble si afine în pahar Se toarnă apă clocotită [...]