Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru aluat
Pentru topping
Preparare negrese vegane cu unt de arahide bio:
Preîncălziți cuptorul la 180°C, la foc de sus/jos. Se tapetează o formă de copt (aprox. 20×25 cm) cu hârtie de copt. Se amestecă toate ingredientele, cu excepția pudrei de cacao și a untului de arahide, și se împarte aluatul în mod egal între 2 boluri. Se amestecă cacaua într-o jumătate de aluat și untul de arahide în cealaltă jumătate. Se toarnă mai întâi amestecul de ciocolată în forma de copt puțin adâncă. Se pune deasupra amestecul de alune. Împrăștiați picăturile de ciocolată și alunele în mod egal peste aluat. Coaceți negresele timp de aproximativ 20 - 25 de minute. Se lasă să se răcească și se taie în pătrate mici.
26.1323.52 lei
adaugă în coș23.3421.01 lei
adaugă în coșMod de preparare bezea: se pune albușul într-un castron și se bate bine cu sare. [...]
Mod de preparare prajitura bio Blondies Încălziți cuptorul la 180°C [...]