Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Efort: Ușor
Timp de preparare: 70 min
Reteta: fără ouă / fără drojdie fără drojdie / fără gluten / fără lactoză / fără grâu / vegan
Preparare:
1 Se prepară dovleacul: Se fierbe dovleacul în apă ușor sărată până când este moale. Scurgeți, rezervând 450 ml din apa de gătit. Se pasează dovleacul împreună cu condimentele și apa.
2 Prepararea pâinii: Se amestecă mixul de pâine cu amestecul de dovleac și se lasă la înmuiat timp de 20 de minute.
3 Se unge o formă de pâine și se toarnă aluatul.
4 Preîncălziți cuptorul la 200°C și coaceți pâinea timp de 70min. Se lasă să se răcească complet și se scoate din formă.
30.2225.69lei
adaugă în coșMod de preparare pâine ciabatta bio Pentru ciabatta fără gluten, puneți mai [...]
Mod de preparare pâine bio cu morcov si nuci: Puneți amestecul de pâine [...]