Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru 8 bucăți
Preparare:
Preincalziti cuptorul la aer circulant la 210° C. Ungeti tava de coacere (aproximativ 20 x 20 cm) cu ulei de masline.
Puneti laptele de nuca de cocos bio si otetul de vin alb intr-un castron mic si lasati-l deoparte. Se amesteca toate ingredientele uscate - faină, amidon de porumb polenta, zahăr bio din nucă de cocos, sare de mare, sifon și sifon - într-un vas mare de amestecare cu o lingură de lemn.
Adăugați amestecul de oțet din lapte de cocos cu ingrediente uscate și amestecați totul împreună.
Se toarnă aluatul în tava de copt, se îndoaie și se coace în cuptor timp de aproximativ 25 de minute până când crusta este maro auriu. Scoateți-vă, lăsați piețele răcoritoare și tăiate - ideale pentru un brunch, ca un starter sau în plus față de cursul principal.
Detalii:
-timp de preparare: 15 min
-timp de coacere: 25 min
-vegan
Amestecați iaurtul cu siropul de arțar. Împrăștiați restul ingredientelor [...]
Mod de preparare Shakshuka bio cu brânză feta Puneți măslinele prăjite [...]