Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru 6 rulouri sau o formă de pâine
Preîncălziți cuptorul la 200°C, la foc de sus/jos.
Se lasă fulgii bio de hrișcă să se umfle cu băutura de ovăz timp de 10 minute. Se amestecă făina bio, zahărul și drojdia într-un bol. Se adaugă amestecul de hrișcă și 130 ml de apă și se amestecă timp de 3 minute cu mixerul. Apoi se adaugă sarea și se frământă din nou aluatul timp de 4 minute ( 2 minute pentru cazul in care folositi făina de spelta). Se formează 6 rulouri din aluat și se crestează partea de sus sau se pune aluatul în forma de pâine. Se acoperă și se lasă să crească sub un prosop de bumbac uscat, la temperatura camerei, timp de aproximativ 30 de minute.
Coaceți rulourile în cuptor timp de aproximativ 12 minute până când devin aurii, iar pâinea timp de aproximativ 35 de minute.
Mod de preparare pâine ciabatta bio Pentru ciabatta fără gluten, puneți mai [...]
Mod de preparare pâine bio cu morcov si nuci: Puneți amestecul de pâine [...]