Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Preparare:
Se spală pătrunjelul bio și se usucă. Scurgeți roșiile. Curățați usturoiul și puneți TOATE ingredientele într-un blender. Margarina ar trebui să fie la temperatura camerei. Se amestecă totul scurt și se baga in borcane mici.
Dacă nu aveți un blender la îndemână, tăiați pătrunjelul și usturoiul în bucăți mici, si amestecați impreuna cu margarina si uleiul de masline. Tăiați roșiile în bucăți mici și amestecați. Adăugați semințele de susan și condimentele, amestecați bine și turnați în borcane. Închideți bine și păstrați-l într-un loc răcoros.
Se prepară cozonacul cu margarină și apă conform instrucțiunilor de pe ambalaj și [...]
Preparare cheesecake bio cu crumble si afine în pahar Se toarnă apă clocotită [...]