Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pastele dunt perfecte pentru zilele calde de vară sau serile blânde. Acest fel de mâncare cu nucă de cocos bio și spanac nu necesită multe ingrediente sau mult timp. Preparat rapid, acesta poate fi savurat cu o băutură răcoroasă pe terasă. Ghimbirul, usturoiul și ardeiul iute adaugă aroma. Laptele de cocos BIO MorgenLand oferă nota exotică.
Așa se face!
Preparare
1. Se taie mărunt usturoiul, ghimbirul și ardeiul iute bio. Spălați spanacul.
2. Aduceți usturoiul, ghimbirul, ardeiul iute, puțin curry și sucul de lămâie la fiert împreună cu laptele de cocos.
3. Gatiti spaghetele al dente conform instructiunilor.
4. Adăugați spanacul în laptele de cocos și lăsați-l să se prăbușească ușor.
5. Scurgeți spaghetele bio și adăugați în spanacul cu cocos. Se amestecă și se servește imediat.
Sfat: Puteți adauga și creveți prăjiți!
36.18lei
adaugă în coșMod de preparare tocană de legume bio cu chorizo Puneți continutul plicului [...]
Mod de preparare: Se amestecă untul, făina, oul și sarea într-un [...]