Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Rețeta Pere de iarnă în crustă de cornulețe cu vanilie bio

Rețetă Pere de iarnă în crustă de cornulețe cu vanilie bio
Ingrediente
  • 3 pere bio (sau 4 pere mici)
  • 75g unt vegan
  • 1 buc. amestec de copt pentru cornulete cu vanilie BIOVEGAN

Pt. fiert:


adaugă ingredientele rețetei în coș

Mod de preparare Pere de iarnă în crustă de cornulețe cu vanilie bio

Se frământă untul rece cu amestecul de copt până când se formează un aluat maleabil. Dacă perele sunt moi, nu este nevoie să le gătiți în prealabil. Dacă sunt tari, se decojesc și se fierb timp de 15 minute într-o cratiță cu 200 ml de vin alb și 500 ml de suc de mere bio, opțional cu condimente de Crăciun, până se înmoaie ușor.

Împărțiți aluatul în 3 părți și întindeți-l. Acoperiți perele răcite cu aluatul și coaceți-le într-o tavă de copt timp de 14 minute la 180 de grade. Apoi se lasă să se răcească și se presară cu zahăr pudră. O cupă de înghețată completează desertul de Crăciun.

Produse folosite în această rețetă

-5%
Suc de mere bio Dennree, 1L

5.00 din 1 vot

12.2511.64 lei

adaugă în coș

Alte rețete de deserturi bio

24.02.2024

Popcorn cu sos de cocos și vanilie

Puneți siropul de arțar și uleiul de cocos într-o tigaie pe foc mic. Când [...]

21.02.2024

Omuleți din turtă dulce cu ghimbir

Pasul 1: adăugați toate ingredientele (mai puțin ciocolată și decorațiunile) [...]

Promoții produse bio

-5%

5.00 din 4 voturi

Orez natur cu bob lung bio Rapunzel, 500g

22.1821.07 lei

adaugă în coș
-5%

0.00 din 0 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

-15%

0.00 din 0 voturi

-5%

5.00 din 1 vot

-10%

0.00 din 0 voturi

Gel de dus cu lavanda bio Urtekram, 200ml

42.7638.48 lei

adaugă în coș
-10%

5.00 din 1 vot

-20%

5.00 din 2 voturi

-5%

5.00 din 1 vot

-20%

0.00 din 0 voturi

-5%

0.00 din 0 voturi

-5%

5.00 din 3 voturi

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008