Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pt. fiert:
Se frământă untul rece cu amestecul de copt până când se formează un aluat maleabil. Dacă perele sunt moi, nu este nevoie să le gătiți în prealabil. Dacă sunt tari, se decojesc și se fierb timp de 15 minute într-o cratiță cu 200 ml de vin alb și 500 ml de suc de mere bio, opțional cu condimente de Crăciun, până se înmoaie ușor.
Împărțiți aluatul în 3 părți și întindeți-l. Acoperiți perele răcite cu aluatul și coaceți-le într-o tavă de copt timp de 14 minute la 180 de grade. Apoi se lasă să se răcească și se presară cu zahăr pudră. O cupă de înghețată completează desertul de Crăciun.
Puneți siropul de arțar și uleiul de cocos într-o tigaie pe foc mic. Când [...]
Pasul 1: adăugați toate ingredientele (mai puțin ciocolată și decorațiunile) [...]