Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Rețete bio

Reteta Pere de iarnă în crustă de cornulețe cu vanilie bio
retete deserturi bio

Reteta Pere de iarnă în crustă de cornulețe cu vanilie bio
Ingrediente
  • 3 pere bio (sau 4 pere mici)
  • 75g unt vegan
  • 1 buc. amestec de copt pentru cornulete cu vanilie BIOVEGAN

Pt. fiert:

Se frământă untul rece cu amestecul de copt până când se formează un aluat maleabil. Dacă perele sunt moi, nu este nevoie să le gătiți în prealabil. Dacă sunt tari, se decojesc și se fierb timp de 15 minute într-o cratiță cu 200 ml de vin alb și 500 ml de suc de mere bio, opțional cu condimente de Crăciun, până se înmoaie ușor.

Împărțiți aluatul în 3 părți și întindeți-l. Acoperiți perele răcite cu aluatul și coaceți-le într-o tavă de copt timp de 14 minute la 180 de grade. Apoi se lasă să se răcească și se presară cu zahăr pudră. O cupă de înghețată completează desertul de Crăciun.

Produse folosite în această rețetă

Suc de mere bio Dennree, 1l

11.15lei

adauga in cos

Alte retete de deserturi bio

08.12.2021

Mare copte cu umplutura de caju bio

Mod de preparare: Scobiti merele bio si asezati-le intr-o tava inalta, unsa in prealabil. [...]

01.12.2021

Măr la cuptor cu bezea bio

Se spala merele si se taie partea de sus. Cu o lingurita, se scobeste miezul si se scoate [...]

© 2013-2022 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008


Viziteaza site-ul Biogama magazin sanatos pe ShopMania