Etape de preparare: perinite de ovăz cu marțipan bio
Se frământă toate ingredientele pentru aluat și se lasă să se odihnească în frigider timp de 2 ore.
Puneți marțipanul la congelator timp de 20 de minute și apoi dați-l pe răzătoare. Se bat împreună cu albușurile și un praf de sare până se obține o umplutură cremoasă. De asemenea, puneți umplutura la frigider.
Făinați o suprafață de lucru cu fulgi de ovăz. Împărțiți aluatul și întindeți câte o porțiune pe rând într-un dreptunghi subțire (aproximativ 40x15 cm).
Se întinde cu grijă jumătate din umplutura de marțipan pe aluat. Înfășurați aluatul începând cu partea lungă. Este mai ușor dacă împărțiți dreptunghiul o dată la mijloc, astfel încât rola să nu fie prea lungă.
Puneți rulada terminată în frigider pentru o perioadă scurtă de timp și prelucrați restul de aluat și restul umpluturii de marțipan ca în pașii 3 și 4.
Preîncălziți cuptorul la 180°C, la foc de sus/jos.
Se taie rulourile de aluat în "pernuțe" mici - asemănătoare cu gnocchi și se așază pe o tavă cu hârtie de copt.
Coaceți pernuțele de marțipan timp de 14-15 minute și presărați-le cu zahăr pudră imediat după coacere.
Păstrați biscuiții terminați într-o cutie cu capac.