Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Puneti stafidele bio in rom cu o zi inainte.
A doua zi, framantati faina, drojdia, zaharul, margarina, coaja de lamaie, zaharul vanilat ecologic si sarea impreuna cu 125 ml de bautura pe baza de plante pentru a forma un aluat neted. Lasati-l sa creasca timp de 1 ora intr-un loc cald. Adaugati ingredientele ramase. Taiati martipanul in bucati mici, adaugati-l si framantati totul bine. Daca este necesar, adaugati putin mai multa bautura pe baza de plante. Lasati aluatul sa creasca din nou timp de 30 minute.
Preincalziti cuptorul cu ventilatorul pornit la 170 C.
Modelati aluatul in forme de 4x5 cm fiecare si asezati-le pe o foaie de copt unsa care sa acopere tava de copt. Mai lasati-le timp de 15 minute inainte de a le baga in cuptor. Apoi coaceti-le timp de 13-15 minute la 170 C. Dupa coacere, lasati sa se raceasca aproximativ 5 minute si periati fiecare forma calda cu margarina. Dupa care imprastiati un strat gros de zahar granulat apoi zahar pudra.
Sfat: Serviti acest desert impreuna cu sos cald de vanilie.
29.5728.09lei
adaugă în coșPreparare briose bio: Se amestecă făina, zahărul, zahărul vanilat, sarea și praful [...]
Pentru clătite vegane Biovegan, se amestecă bine făina, praful de copt, zahărul și [...]