Mod de preparare Crema de ciocolată cu piure de zmeură
Prepararea piureului de zmeură:
Zdrobiți zmeura împreună cu sucul de lămâie, folosind o furculiță. Tapetați fundul unui borcan cu piureul de zmeură.
Prepararea cremei de ciocolată:
Lăsați migdalele peste noapte în apă. Clătiți-le și uscați-le. Mixați-le într-un blender cu apa, cu zahărul de cocos și cu sarea. Se mixează totul pentru 2 minute și se filtrează pentru a obține o consistență cremoasă.
Puneți într-o tigaie, adăugați ciocolata și uleiul de cocos, topiți-le la foc mic, amestecând continuu, până când obțineți o cremă omogenă de ciocolată.
Lăsați-o la frigider, după aceea adăugați-o în borcan.
Preparea friscă:
Păstrați crema de cocos în frigider, cu o noapte înainte de a o folosi, după care lăsați-o la congelator timp de jumătate de oră.
Puneți-o într-un bol și mixați-o cu un mixer electric, timp de 2 minute.
Adăugați zahărul de cocos și, dacă este cazul, boabele de Tonka măcinate sau vanilia.
Mai mixați totul pentru încă 2 minute. Umpleți un poș și decorați stratul de ciocolată cu frișcă.