Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Tăiați merele în forma de pană. Ungeți tava cu ulei , presarati cu făina și preîncălziți cuptorul la
175 ° C într-un cuptor cu ventilator.
Amestecați atât tipurile de făină, cât și zahărul pudră, uleiul, sucul de mere, condimentele și praful de copt într-un aluat neted. Adaugati cu grijă nucile. Puneți aluatul în tigaia de copt și neteziți. Apoi, întindeti bucățile de mere într-un cerc pe aluat și coaceti tortul aproximativ 1 oră la 175 ° C într-un cuptor cu ventilator.
Lăsați prăjitura să se răcească complet și abia apoi presărați cu zahăr pudra.
Cum se prepară prajitura bio: Puneți 750 ml de lapte, zahărul vanilat și zahărul [...]
Mod de preparare: mini briose Puneți într-un bol făina de hrișcă, făina de [...]