Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pt. aprox. 12-15 bucati
Pentru blat:
Pentru crema:
Topping:
Preparare:
Treceti toate ingredientele pentru blat intr-un mixer de inalta performanta pentru a obtine o consistenta uniforma gata de pus in tava.
Asezati hartia de copt intr-o tava care va fi introdusa in compartimentul special al congelatorului. Apoi raspanditi aluatul uniform , cu o grosime de aproximativ 3 mm.
Apoi puneti-l in congelator timp de aproximativ 15 minute. Intre timp, puneti curmalele, bionela, praful de vanilie si laptele vegetal intr-un mixer de inalta performanta si amestecati pana cand amestecul este uniform cremos. Scoateti blatul din congelator si imprastiati uniform masa de caramel. Puneti din nou compozitia in congelator timp de 15 minute.
Se topeste ciocolata pentru glazura intr-o baie de apa si se amesteca cu 2 linguri de bionela. Scoateti blatul din congelator , lasati glazura sa se raceasca , apoi turnati-o uniform pe blat, dupa care taiati prajitura.
In cele din urma, raciti din nou prajitura pana cand ciocolata este ferma. Depozitati in frigider sau congelator.
Detalii:
-timp de preparare 30 min
-timp de racire 30 min
-vegan
-fara gluten
-usor de preparat
Mod de preparare bezea: se pune albușul într-un castron și se bate bine cu sare. [...]
Mod de preparare prajitura bio Blondies Încălziți cuptorul la 180°C [...]