Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru 4 persoane
Pentru aluat
Pentru Gremolata
Pentru garnitura
Preparare:
Pentru aluat:
Amestecati ingredientele pentru aluat si apoi framantati cu grija. Ungeti tava cu ulei si asezati aluatul. Pe margini aluatul trebuie sa fie inalt de aproximativ 3 cm.
Pentru Gremolata:
Taiati smochinele in cuburi mici, amestecati cu patrunjelul tocat, usturoiul presat, coaja de lamaie si sucul si branza de paste. Se condimenteaza cu mirodenii.
Pentru garnitura:
Se amesteca ouale, laptele si crème fraîche si se condimenteaza cu sare si piper. Taiati dovleceii si ardeiul in cubulete si caliti in ulei de masline.
Adaugati pasta de rosii pentru pizza, gatiti din nou scurt timp, dati la o parte si amestecati jumatate din cantitate cu gremolata.
Distribuiti legumele pregatite pe aluat, adaugati amestecul de oua si coaceti la 175 ° C timp de aproximativ 40 de minute.
Luati tortul de legume din cuptor si presarati cu gremolata ramasa. Serviti cu un castron de salata.
Detalii:
-timp de preparare: 30 min
-timp de coacere: 40 min
35.8 lei
adaugă în coșMod de preparare bezea: se pune albușul într-un castron și se bate bine cu sare. [...]
Mod de preparare prajitura bio Blondies Încălziți cuptorul la 180°C [...]