Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru 30 bucati:
Preparare:
Prajiti usor alunele intr-o tigaie fara grasime. Se lasă să se răcească și apoi se macină într-un blender până când iese uleiul de nuci. Adăugați pastă de caise, espresso și cardamom apoi amestecați bine. Formați jumătate din amestec în bile mici și bagati-le la frigider timp de 30 de minute. Apoi topiți cu atenție cuvertura și acoperiți bilele cu jumătate din cuvertură. Lăsați-le să se usuce pe hârtie de copt și păstrați-le într-un loc rece. Se amestecă restul de cuvertură topită cu restul amestecului de nuci, se modelează în bile și se rulează în pulbere de cacao.
Gustul Autentic al Ciocolatei în Cupcakes Bio: Un Desert de [...]
Înghețată Bio Green Smoothie: Gustul Naturii într-o Cupă de Răcorire Mod [...]