Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Rețeta Puttanesca cu fasole albă

Rețetă Puttanesca cu fasole albă
Reteta Puttanesca cu fasole albă
Pentru: 2 persoane
Ingrediente

adaugă ingredientele rețetei în coș

Mod de preparare Puttanesca cu fasole albă

  1. Fasolea albă se clătește bine într-o sită sub jet direct de apă rece.
  2. Se încălzește ceva ulei de măsline, împreună cu crema Arrabiata și pasta de roșii. Lăsați-le pe foc timp de 2-3 minute.
  3. Se adaugă bucățile de roșii și gătește totul împreună timp de cca. 5 minute.
  4. După aceea se adaugă măslinele kalamata, caperele și anghinarea, se amestecă totul bine. După ce s-a pus și fasolea albă se mai lasă totul pe foc timp de 2-3 minute. Așezați într-o farfurie adâncă și ornați cu oregano și busuioc.

Produse folosite în această rețetă

-5%
Ulei de masline pentru prajit bio Byodo, 750ml
5.00 (8)

94.2089 49 lei

adaugă în coș
Passata bio Rapunzel, 410g
5.00 (8)

13 52 lei

adaugă în coș
Capere in saramura bio Rapunzel, 206g
5.00 (6)

25 74 lei

adaugă în coș
Oregano tocat bio Dennree, 15g
5.00 (4)

11 67 lei

adaugă în coș
Anghinare in ulei de masline bio Rapunzel, 120g
5.00 (9)

41 83 lei

adaugă în coș

Alte rețete de feluri principale bio

Rețetă Paste bio cu pui în stil Indian

29.10.2025

Paste bio cu pui în stil Indian

Încingeți uleiul într-o tigaie și căliți pulpele de pui și ceapa. [...]

Rețetă Stir Fry bio cu orez Jasmin

18.10.2025

Stir Fry bio cu orez Jasmin

Preparați orezul Jasmin bio conform indicaților de pe ambalaj. Spălați brocoli și [...]

Promoții produse bio

-5%
top favorite
5.00 (16)
-5%
5.00 (1)
-5%
0.00 (0)
-5%
top favorite
5.00 (10)
-10%
0.00 (0)
-5%
5.00 (1)
Musli cu ciocolata bio Dennree, 750g

46.2543 94 lei

adaugă în coș