Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Quark-Ulei-Aluat
Topping
Taiati dovleacul bio in felii subtiri, taiati ceapa in optimi. Asezati ambele pe o foaie de copt, pulverizati putin cu putin ulei de copt si condimentati cu sare. Pre-coaceti la 180 C caldura sus / jos timp de 10 minute.
Pentru aluat, amestecati quarkul, uleiul de copt, laptele, oul si sarea. Se amesteca faina si praful de copt si se amesteca in amestecul de Quark cu un carlig de aluat pana se formeaza un aluat ferm, Ungeti tava cu quiche cu ulei de copt. Intindeti aluatul cu putina faina sau apasati-l uniform in matrita, acoperiti cu pene de dovleac coapte si ceapa.
Se amesteca smantana, ouale si jumatate din frunzele de cimbru, se condimenteaza cu sare si piper. Raspanditi amestecul de oua uniform pe quiche. Coaceti la 180 C caldura sus/jos pentru un total de 35 minute. Se sfarama branza feta cu 15 minute inainte de sfarsitul timpului de coacere si se intinde pe quiche.
Prajiti semintele de dovleac intr-o tigaie acoperita. Scoateti quiche-ul din cuptor si lasati-l sa se raceasca scurt. Se presara seminte de dovleac si cimbru ramas.
Sfatul nostru: Puteti dubla cantitatea aluatului de quark si sa congelati apoi jumatate de aluat. Lasati aluatul sa se dezghete in frigider cu o zi inainte si veti avea o quiche grozava in cel mai scurt timp.
Mod de preparare tocană de legume bio cu chorizo Puneți continutul plicului [...]
Mod de preparare: Se amestecă untul, făina, oul și sarea într-un [...]