Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Preincalziti cuptorul la 180 grade.
Spalati legumele bio. Scoateti semintele ardeilor si taiatii in felii de aproximativ 4 cm latime. Curatati morcovii si taiati-i felii. Feliati ciupercile.
Puneti legumele ecologice si boabele de fasole pe o foaie de copt. Amestecati uleiul de masline cu otet balsamic, sare cu ierburi, piper si condimente si distribuiti uniform deasupra legumelor. Bagati-le la cuptor timp de 10 minute, apoi opriti cuptorul si mai lasati legumele pentru aproape 10 minute in cuptorul cald. Apoi lasati-le deoparte timp de 1 ora.
Sfat: De asemenea, vinetele sunt excelente. Taiati-le in felii de 0.5 cm latime, adaugati sare si asezati-le pe un plan inclinat pentru a se putea scurge de apa. Uscati vinetele cu o hartie de bucatarie si prajiti-le scurt in tigaie pe ambele parti inainte de a intra in cuptor cu celelalte legume. Se serveste cu parmezan cat timp este inca caldut.
Delicios ca aperitiv cu paine alba si un vin usor.
Mod de preparare pâine ciabatta bio Pentru ciabatta fără gluten, puneți mai [...]
Mod de preparare pâine bio cu morcov si nuci: Puneți amestecul de pâine [...]