Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Rețeta Brownies de cartofi dulci vegani cu migdale si curmale, fara zahar

Rețetă Brownies de cartofi dulci vegani cu migdale si curmale, fara zahar
Ingrediente

Pentru aluat:

Pentru topping:

Pentru topping alternativ:


adaugă ingredientele rețetei în coș

Mod de preparare Brownies de cartofi dulci vegani cu migdale si curmale, fara zahar

Preparare:
Cartofii dulci se vor taia in forma de cuburi si se vor fierbe intr-o cantitate mica de apa, la foc mic pentru aproximativ 10 minute. Se arunca apa. Pasta de curmale se taie in bucati mici. Bananele se decojesc aduc in stadiul de piure. Cartofii dulci usor raciti impreuna cu pasta de curmale si piureul de banane se vor zdrobi si amesteca pana se va obtine un piure.

Preincalziti cuptorul la 175 grade, caldura venind de deasupra si de dedesubt. Tapetati cu hartie de copt o forma mica (aprox. 20X25). Migdalele macinate, uleiul de cocos, fulgii de ovaz macinati si cacaoa se adauga in piure si se amesteca totul cu mixerul. Ulterior se adauga si praful de copt.

Se pune aluatul obtinut in froma de copt, se netezeste si ce coace timp de 35 minute. Se lasa in forma pana se raceste apoi se baga la frigider.

Pentru topping: Crema de cocos si migdale, curmalele si cacaoa se amesteca impreuna. Daca consistenta este prea tare, amestecati putin lapte vegetal. In final, se adauga toppingul deasupra browniesurilor si se lasa la frigider pana se racesc bine sau se pot servi imediat.

Pentru topping-ul alternativ: Pasta de curmale Rapunzel se taie in bucatele si apoi se mixeaza cu un mixer impreuna cu crema de migdale, laptele vegetal si cacaoa. Dacă pasta de curmale este prea fermă, turnați pur și simplu apă fierbinte peste ea pentru scurt timp, înmuiați-o scurt și apoi aruncati apa. Apoi întindeți toppingul pe brownies și bucurați-vă.

O forma de copt ( 20 cm x 25 cm)

Detalii

  • Timp de pregatire: 30 minute
  • Timp de coacere: 35 minute   
  • fara zahar
  • vegan

Produse folosite în această rețetă

-10%
Pasta de curmale bio Rapunzel, 250g

5.00 din 1 vot

17.6215.86 lei

adaugă în coș
-5%
Ulei de cocos virgin bio Rapunzel, 400g

5.00 din 11 voturi

48.6146.18 lei

adaugă în coș
-5%
Fulgi mici de ovaz bio Dennree, 500g

5.00 din 5 voturi

9.969.46 lei

adaugă în coș
Pudra de cacao degresata bio Rapunzel, 250g

5.00 din 5 voturi

31.6 lei

adaugă în coș
Praf de copt fara fosfati bio Leckers, 4x21g

5.00 din 14 voturi

7.62 lei

adaugă în coș
-5%
Crema cu cocos, migdale si curmale bio Rapunzel, 250g

5.00 din 1 vot

42.9040.76 lei

adaugă în coș
Pasta de migdale vegana bio Rapunzel, 250g

5.00 din 5 voturi

52.87 lei

adaugă în coș
-20%
Bautura din orez, fara gluten si lactoza bio Allos, 1L

5.00 din 3 voturi

17.2813.82 lei

adaugă în coș

Alte rețete de prajituri bio

23.03.2024

Biscuiți bionella cu bezea

Mod de preparare bezea: se pune albușul într-un castron și se bate bine cu sare. [...]

09.12.2023

Prajitura bio Blondies

Mod de preparare prajitura bio Blondies Încălziți cuptorul la 180°C [...]

Promoții produse bio

-5%

0.00 din 0 voturi

Ciocolata cuvertura alba bio Vivani, 200g

29.0127.56 lei

adaugă în coș
-30%

0.00 din 0 voturi

-25%

0.00 din 0 voturi

-5%

5.00 din 1 vot

-5%

0.00 din 0 voturi

Pasta de masline vegana bio Mani, 180g

33.5131.83 lei

adaugă în coș
-10%

5.00 din 1 vot

Einkorn Demeter bio Spielberger, 500g

17.5815.82 lei

adaugă în coș
-10%

5.00 din 4 voturi

-10%

5.00 din 1 vot

Fulgi de orz Demeter bio Spielberger, 500g

13.5912.23 lei

adaugă în coș
-5%

0.00 din 0 voturi

Nectar de pere bio Hollinger, 600ml

20.4319.41 lei

adaugă în coș
-30%

0.00 din 0 voturi

Zmeura liofilizata bio Dennree, 35g

39.3727.56 lei

adaugă în coș
-25%

5.00 din 5 voturi

Nuci Pecan bio Rapunzel, 100g

35.2526.44 lei

adaugă în coș
-15%

5.00 din 3 voturi

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008