Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru patru persoane
Pregatire:
Se curata cartofii si se taie in sferturi dupa care se pun la fiert pana se inmoaie. Apoi, zdrobiții cu un zdrobitor de cartofi. Adăugați oul, puțină sare, nucșoară și făină și amestecați totul împreună. Formați aluatul în rulouri de aproximativ 1,5 cm în diametru și tăiați bucăți de aproximativ 2 cm în dimensiune. Rolați bucățile de aluat peste o furculiță și puneți-le în apă clocotită. Odată ce gnocchii (galustele) plutesc la suprafață, sunt gata. Puneti sos de rosii pe fundul unui vas de copt, așezați gnocchi deasupra și apoi turnați sosul de roșii rămas peste el. Se adauga putin cimbru si se presara parmezan. Se coace la cuptor aproximativ 35 de minute la 180 ° C.
Timp de preparare: 45 min.
Timp de coacere: 30 min.
17.6616.78lei
adaugă în coșMod de preparare tocană de legume bio cu chorizo Puneți continutul plicului [...]
Mod de preparare: Se amestecă untul, făina, oul și sarea într-un [...]