Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Rețete bio

Reteta Galuste bio italiene la cuptor
retete feluri principale bio

Ingrediente

Pentru patru persoane

Pregatire:
Se curata cartofii si se taie in sferturi dupa care se pun la fiert pana se inmoaie. Apoi, zdrobiții cu un zdrobitor de cartofi. Adăugați oul, puțină sare, nucșoară și făină și amestecați totul împreună. Formați aluatul în rulouri de aproximativ 1,5 cm în diametru și tăiați bucăți de aproximativ 2 cm în dimensiune. Rolați bucățile de aluat peste o furculiță și puneți-le în apă clocotită. Odată ce gnocchii (galustele) plutesc la suprafață, sunt gata. Puneti sos de rosii pe fundul unui vas de copt, așezați gnocchi deasupra și apoi turnați sosul de roșii rămas peste el. Se adauga putin cimbru si se presara parmezan. Se coace la cuptor aproximativ 35 de minute la 180 ° C.

Timp de preparare: 45 min.
Timp de coacere: 30 min.

Produse folosite în această rețetă

Nucsoara macinata bio, 40g

23.3lei

adauga in cos
15%
Cimbru tocat bio, 20g

13.1711.19lei

adauga in cos

Alte retete de feluri principale bio

05.05.2021

Pizza Valley cu ciuperci și nuci caramelizate

Pregătiți aluatul conform instrucțiunilor de pe pachet, dar numai cu 200 ml de apă [...]

07.04.2021

Paste bio cu spanac și nuca de cocos

Pastele dunt perfecte pentru zilele calde de vară sau serile blânde. Acest [...]

© 2013-2021 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008