Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Rețete bio

Reteta Ciocolata bio cu alune de padure
retete deserturi bio

Ingrediente

Pentru ciocolata bio cu alune de padure rupeti ciocolata in cubulete si tocati grosolan alunele. Pastrati aproximativ o treime din alunele tocate deoparte.
Puneti toate ingredientele, cu exceptia sarii de mare si 1/3 din alune, intr-o cratita. Se incalzeste incet, amestecand bine. Odata ce totul s-a topit, luati cratita de pe foc.

Acoperiti o tava patrata de aproximativ 12x12 cm cu hartie de copt. Se toarna amestecul de ciocolata si se presara cu restul de alune si sare de mare dupa gust. Se lasa sa se raceasca complet in frigider.

Produse folosite în această rețetă

Alte retete de deserturi bio

01.12.2021

Măr la cuptor cu bezea bio

Se spala merele si se taie partea de sus. Cu o lingurita, se scobeste miezul si se scoate [...]

13.10.2021

Desert de ciocolata bio

Pentru un delicios desert cu ciocolata bio combinati bautura de orez de 300 ml cu siropul [...]

© 2013-2021 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008