Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Mod de preparare placinta bio cu fulgi de ovaz
Se amestecă ingredientele pentru crumble. Pregătiți o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Folosiți mâinile pentru a fărâmița ingredientele amestecate pe tava de copt. Se coace în cuptor la 180°C (căldură superioară/inferioară), pe raftul din mijloc, timp de aproximativ 25 de minute.
Alternativ, se poate întinde crumble-ul direct pe tort. Dacă se folosește pe o rețetă de tort, se coace aceeași durată ca și tortul, acoperind tortul cu folie de aluminiu după aproximativ 25-30 de minute. Crumble-ul are un gust delicios pe această prăjitură cu mure și lavandă, de exemplu.
Sfat: Fulgii funcționează și cu toate celelalte varietăți de fulgi Rapunzel!
Cum se prepară prajitura bio: Puneți 750 ml de lapte, zahărul vanilat și zahărul [...]
Mod de preparare: mini briose Puneți într-un bol făina de hrișcă, făina de [...]