Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Opțional: iaurt bio
Preparare, terci bio de ovaz copt in cuptor, in 2 variante
Varianta 1
Puneți caisele sau pasta de caise bio cu fulgi de ovăz într-un recipient rezistent la cuptor. Se toarnă peste laptele foarte fierbinte și se lasă la infuzat, acoperit, timp de 10 minute. Apoi se asezonează cu siropul de caise, sarea și cardamomul, amestecând. Puneți feliile de banane peste terci și presărați caju tocat. Coaceți în cuptor timp de 20 de minute pe raftul din mijloc la 180°C (căldură de susjos). Se servește simplu sau cu iaurt.
Varianta 2 - Peste noapte
Se taie caisele sau pasta de caise și se pun într-un recipient rezistent la cuptor împreună cu fulgii de ovăz. Se toarnă laptele rece peste el, se asezonează cu siropul de caise, sarea și cardamomul, se amestecă, se acoperă și se pune la frigider peste noapte. Dimineața, adăugați banana și caju în terciul obtinut. Apoi acesta se coace în cuptor așa cum s-a descris mai sus.
Sfat Dacă preferați alunele sau migdalele, pur și simplu înlocuiți nucile caju!
Amestecați iaurtul cu siropul de arțar. Împrăștiați restul ingredientelor [...]
Mod de preparare Shakshuka bio cu brânză feta Puneți măslinele prăjite [...]