Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Aluat:
Umplutură:
Preîncălziți cuptorul cu ventilație la 180°C.
Blatul: bateți oul cu apa, până când se obține o spumă. Se adaugă treptat zahărul. Amestecați făina cu praful de copt, cerneți-o printr-o sită și încorporați spuma de ou. Se pune aluatul pe o tavă de copt, acoperită cu foaie de copt, se netezește și se introduce în cuptor la 180°C pentru 15 minute.
Umplutura: bateți smântâna pentru frișcă până când obțineți o spumă. Puneți deoparte, într-un castron, 1/4 din frișcă. Topiți crema bionella pe o baie de apă, la temperatură scăzută. Încorporați crema topită în cele 3/4 din frișcă.
Umplerea ruladei: se răstoarnă imediat biscuitele pe un prosop de bucătărie, umezit și tapetat cu zahăr. După ce se răcește, se derulează, se tapetează cu cremă bionella și cu 1/4 din frișca pregătită. Se distribuie uniform fructele de pădure, rulați din nou și tapetați cu frișca bionella (cele 3/4 rămase). Ca aspectul să fie unul inedit, se mai poate decora cu fructe de pădure.
Poftă buna!
Mod de preparare: Fierbeți cafeaua. Luați o bilă de înghețată și puneți-o [...]
Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius. Se amestecă [...]