Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru dressing:
Pentru salata:
Preparare:
Intr-o tigaie mica, se prajesc semintele pana obtin o culoare maro aurie. Se amesteca bine otetul Condimento Bianco si crema de usturoi pentru condimentat Creme di Aglio intr-un bol mic sau intr-un pahar de sticla. Se adauga mustar, sirop de artar, caju, suc de portocale si un varf de sare si piper si se mixeaza impreuna . Apoi, adaugati lent uleiul de masline si amestecati bine dressingul.
Taiati feniculul in sferturi, eliminati miezul si taiati foarte subtire cu un cutit. Taiati o felie mica de portocale , indepartati coaja si maduva alba de sus in jos. Apoi taiati portocalele in felii groase de 1 cm. Spalati salata. Intr-un castron amestecati salata, prazul si feniculul cu dressing-ul si aranjati dupa pe o farfurie. Decorati cu portocalele felii si presarati cu amestecul seminte.
Ingrediente:
Detalii:
-timp de preparare: 20 min
-vegan
-fara lactoza
Mod de preparare salată suedeză de sfeclă roșie bio Pentru salata suedeză de [...]
Salată de Fructe de Pădure Bio cu Măsline Turcești: O Combinare Excepțională de [...]