Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru 4-6 porții:
Pentru dressing:
Preparare:
Se spală sparanghelul și se taie aproximativ 1 cm la bază. Se decojesc puțin dacă este necesar. Ungeți sparanghelul cu ulei și puneți-l pe grătar timp de aproximativ 15 minute, întorcându-l de mai multe ori. Alternativ, se poate găti într-o tigaie grill sau în cuptor la 180 °C, la foc de sus/jos, timp de 20 de minute. Între timp, stropiți pâinea cu puțin ulei și prăjiți-o pe grătar sau într-o tigaie până când devine crocantă pe ambele părți. Apoi se taie în cuburi. Se taie sparanghelul în bucăți de aproximativ 3 cm lungime. Scurgeți năutul. Puneți-le într-un bol mare de salată împreună cu roșiile, ceapa de primăvară și caperele și amestecați-le. Se amestecă toate ingredientele pentru dressing și se toarnă peste salată.
Mod de preparare sos: se amestecă toate ingredientele într-un mixer, până [...]
Se preîncălzește cuptorul la 180°C (sus și jos/ aer circulant). Se pune o [...]