Mod de preparare Salată de tăieței cu rucola
- Se gătesc tăiețeii conform indicaților de pe ambalaj.
- Scurgeți tăiețeii, clătiți-i cu apă rece și lăsați-i să se răcească.
- Spălați rucola, uscați-o și tăiați-o mărunt.
Roșiile se clătesc, se scurg și se taie mărunt. Spălați ceapa verde și tăiați-o în fâșii subțiri.
- Se gătesc tăiețeii conform indicaților de pe ambalaj. Scurgeți tăiețeii, clătiți-i cu apă rece și lăsați-i să se răcească.
- Spălați rucola, uscați-o și tăiați-o mărunt.
- Roșiile se clătesc, se scurg și se taie mărunt. Spălați ceapa verde și tăiați-o în fâșii subțiri.
- Se prăjesc sâmburii de floarea-soarelui, sâmburii de dovleac și susanul, fără ulei, după care amestecul se lasă amestecul la răcit.
- Se amestecă bine toate ingredientele.
- Dressing-ul se prepară din oțetul balsamic, cu puțin zahăr, cu sare, cu piper și cu ulei de măsline.
Dressing-ul se pune pe salată, doar înainte de servire.