Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Rețete bio

Reteta Salata indiana de linte si cartofi cu crema de caju si curry
retete salate bio

Ingrediente

Pentru 2 persoane

Preparare:
Spalati cartofii si gatiti-i intr-o cratita mare timp de aproximativ 15 minute, apoi se lasa sa se raceasca.

Curatati ceapa, taiati in sferturim apoi in inele. Curatati morcovul si taiati felii pe diagonala.
Taiati cartofii raciti in felii groase de 1 cm.

Prajiti samburii de caju intr-o tigaie timp de 3 minute, pana cand prind usor culoare, se scot din tigaie, se adauga 2 linguri de ulei de masline si morcovii si se prajesc un minut. Adaugati ceapa si prajiti inca 2 minute. Adaugati feliile de cartofi si prajiti timp de inca 2 minute. Se scurg lintele si se adauga, se amesteca, apoi se ia de pe foc.

Pasta de caju cu apa, sucul de lamaie, pudra de curry, sarea, Rapadura, sarea pe baza de plantesi zaharul din trestie de zahar se mixeaza intr-un blender si se adauga la tigaie de linte, se amesteca si se fierbe timp de 20 de secunde pana cand pasta de caju se ingroasa. Apoi departati de pe foc, spalati patrunjelul, tocati-l bine adaugati peste continut. Taiati chili-ul in benzi subtiri si ornati salata cu samburi de caju si benzi de chilli.

Produse folosite în această rețetă

Linte verde in doza bio, 400g

7.29lei

adauga in cos
Suc de lamaie bio, 200ml

3.14lei

adauga in cos
Chilli intregi bio, 20g

10.64lei

adauga in cos

Alte retete de salate bio

31.05.2020

Salata bio cu naut, ton si ansoa

Nautul cu sare și praful de copt se fierb in apa aproximativ 1 oră. (În mod [...]

13.02.2020

Salata orientala cu orez bio

Preparare: Adaugati orezul cu bob lung la dublul cantitatii de apa clocotita fara sare. [...]