Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru 4 sandwich-uri:
Pentru pesto din seminte de canepa:
Pentru hummus:
Intr-un blender mic, faceti un piure din pasta de condimente de usturoi, patrunjel, seminte de canepa, fulgi de drojdie, ulei de masline, suc de lamaie, sirop de artar si putina sare de mare pana la obtinerea unui pesto.
Cartofii dulci se taie marunt si se fierb in doua linguri de apa. Cu apa ramasa se piureaza nautul scurs, pasta de condimente de usturoi, uleiul de masline, siropul de artar si putina sare de mare pana amestecul obtine o consistenta cremoasa de humus.
Taiati dovleceii, vinetele si ardeiul gras in fasii, condimentati cu sare de mare si prajiti-le in putin ulei. Acoperiti jumatate din feliile de paine cu hummus, iar cealalta jumatate cu pesto. Asezati legumele intre cele doua felii de paine pentru obtinerea unui sandwich.
Inveliti sandwich-urile in hartie rezistenta la grasimi pentru a va putea bucura de ele oriunde mergeti. Ideal ar fi sa fie tinute intr-o cutie de depozitare din lemn sau otel inoxidabil.
Detalii
Amestecați iaurtul cu siropul de arțar. Împrăștiați restul ingredientelor [...]
Mod de preparare Shakshuka bio cu brânză feta Puneți măslinele prăjite [...]