Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Preparare
Dezghețați somonul: vă recomandăm să dezghețați peștele încet peste noapte într-un recipient mare cu capac, în frigider. Alternativ, peștele poate fi sigilat într-o pungă de congelare și decongelat într-o baie de apă rece. Acest lucru durează aproximativ 1 oră. Nu folosiți apă caldă, deoarece calitatea peștelui va avea de suferit.
Se spală bine lintea și se pune la fiert într-o oală mică cu bulion de legume, timp de aproximativ 25 de minute.
Se taie mărunt șalota și morcovii. Se curăță cartoful de coajă și se taie în cuburi mici. Puneți uleiul într-o tigaie și sotați legumele împreună la foc mediu. Se condimentează bine cu sare și la final cu piper.
Se stropește peștele cu lămâie și se sărează ușor cu sare de mare. Se rumenesc scurt pe ambele părți în unt la foc mare, apoi se reduce focul și se prăjeste până la gradul dorit. Se adaugă și crenguța de cimbru și se prăjește în uleiul de prăjit până devine crocantă. Se amestecă crema balsamică în linte, se adaugă legumele din tigaie și se ornează pe o farfurie. Aranjați peștele și crenguțele de cimbru deasupra și serviți.
Mod de preparare tocană de legume bio cu chorizo Puneți continutul plicului [...]
Mod de preparare: Se amestecă untul, făina, oul și sarea într-un [...]