Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Și iată cum prepară:
Se spală și se usucă legumele. Se taie ciupercile în felii. Se curăță ceapa și usturoiul și se taie în cubulețe. Se prăjesc semintele de pin într-o tigaie fără grăsime, apoi se lasă să se răcească.
Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj apoi se scurg bine. Se prăjesc Spaetzle într-o tigaie cu puțin ulei timp de aprox. 5 min. până devin crocante. Acum prăjiți ciupercile, usturoiul, ceapa și fulgii de ardei iute BioLotta într-o tigaie cu un strop de ulei timp de aprox. 5 min. Apoi adaugati smântână, adăugați bulionul de legume și boiaua afumată BioLotta și lăsați totul să fiarbă puțin. Sosul ar trebui să se îngroașe ușor.
Se taie roșiile în două . Adăugați Spaetzle, roșiile și spanacul în tigaie și amestecați totul bine. La final, asezonați cu sare și piper. Se presară cu samburi de pin pentru a servi.
46.06 lei
Stoc epuizatSe prăjește într-o tigaie cu ulei încins, umplutura vegană și se [...]
Într-o tigaie mare cu ulei de măsline, se călesc salotele cu usturoiul. Se [...]