Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Mod de preparare: spaghete bio cu fructe de mare
Se curăță și se taie mărunt șalota și usturoiul. Spălați și tăiați în două roșiile cherry. Dacă este necesar, se spală roșiile, se taie în două, se îndepărtează pedunculul și se taie în cubulețe. Se spală pătrunjelul, se scutură și se toacă.
Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie largă. Adăugați șalota și usturoiul și sotați-le la foc mediu timp de 2-3 minute, până devin translucide. Adăugați midiile bio și bucățile de calamar din conserva de delicatese, sotați la foc mare încă 2-3 minute și adaugați 3 linguri de suc de lămâie, scoateți-le și dați-le deoparte, lăsând lichidul în tigaie.
Se fierb spaghetele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se încinge din nou tigaia, se sotează roșiile cherry în bulion și se degresează cu roșiile de sezon/ din conservă. Se fierbe sosul la foc mediu timp de aproximativ 10 minute.
Se asezonează sosul cu oțet balsamic, piper și sare. Adăugați în sos jumătate din pătrunjel și fructele de mare. Adăugați spaghetele scurse în tigaie, încălziți totul scurt și amestecați bine.
Împărțiți pastele cu fructe de mare în 4 farfurii și serviți-le presărate cu restul de pătrunjel.
Cu midii bio și bucățile de calamar din conservă, acest fel de mâncare este foarte rapid de preparate si de savurat.
Mod de preparare: Curry ayurvedic bio Pentru început, se încălzește o [...]
Preparare: chifteluțe bio cu sos de smântână din ovăz și merișoare Se [...]