Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Rețete bio

Reteta Spirale din ciocolata, migdale si cafea instant din cereale
retete deserturi bio

Ingrediente

Pentru aproximativ 24 de bucati

Preparare:
Preincalziti cuptorul la 160 ° C (aer circulant). Procesati toate ingredientele, cu exceptia cafelei Chicco si a pudrei de cacao, la un aluat neted. Impartiti aluatul in doua bucati egale. Intr-una dintre cele doua jumatati de aluat adaugati cafea instant Chicco si praf de cacao. Amplasati ambele jumatati in congelator timp de 5 minute.

Indepartati aluatul din congelator si introduceti hartia de copt intre două foi pentru a crea dreptunghiuri de dimensiune egala. Puneti aluatul de ciocolata pe aluatul usor si rasuciti-l din nou pentru a se alatura bucatilor de aluat. Taiati marginile cu un cutit ascutit pentru a obtine un dreptunghi frumos. Asezati aluatul pe hartia de copt in congelator timp de inca 5 minute.

Folosind hartia de copt, rotiti aluatul impreuna. Puneti ruloul de aluat fin in congelator din nou timp de 10 minute.

Taiati rulada in felii de aproximativ 1 cm, puneti-le pe o foaie de hartie de copt si coaceti timp de 10 - 12 minute pana se obtine o culoare maro aurie.
Ingrediente:

Detalii:
-timp de preparare: 20 min
-timp de racire: 20 min
-vegan
-fara soia
-fara lactoza
-fara gluten

Produse folosite în această rețetă

Faina de migdale bio, 250g

65.21lei

Stoc epuizat

Alte retete de deserturi bio

23.09.2020

Inghetata bio cu susan si nuca de cocos

Puneți toate ingredientele împreună într-un blender. Se amestecă bine timp [...]