Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Mod de preparare: se incalzeste cuptorul la 220gr C.Painicile taiate in forma de cubulete se aseaza pe o hartie de copt si se introduc in cuptorul incins, pe sina mijlocie si se coace aproximativ 7 min.
Se pune uleiul prajit intr-o oala mare, se incinge dupa care se adauga ceapa care se caleste mediu. Se adauga siropul de artar , se lasa la caramelizat 20 s si se condimenteaza cu sare si piper. Se mai adauga apa, pasta de migdale, supa si se fierbe inca 2 minute. Se adauga patrunjelul si se condimenteaza supa cu sare si piper dupa gust.
Cubuletele de paine se introduc in supa si se serveste imediat.
Timp de preparare: 20min
Timp de coacere: 7min
Preparare supa crema de naut cu cocos bio Se curăță și se taie morcovul, țelina, [...]
Mod de preparare supa araba de mazare bio Se taie mărunt ghimbirul, ardeiul iute și [...]