Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru 4 portii
Pentru servire:
Preparare:
Se taie ceapa, usturoiul, patrunjelul, bucatile de telina, broccoli si ½ avocado. In acelasi timp, incalziti uleiul de nuca de cocos intr-o cratita mare. Se adauga ingredientele si se amesteca aproximativ 5 minute. Apoi adaugati stocul de legume in oala si fierbeti timp de aproximativ 10 minute. Se amesteca spanacul cu sucul de lamaie si Tahin si piureul pana la omogenizare. Adaugati apa daca este necesar. Ornati supa cu seminte de susan si putin avocado.
Detalii:
-timp: 30min
-vegan
Preparare supa crema de naut cu cocos bio Se curăță și se taie morcovul, țelina, [...]
Mod de preparare supa araba de mazare bio Se taie mărunt ghimbirul, ardeiul iute și [...]