Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
6 portii
Pentru servire:
Preparare:
Preincalziti cuptorul la 200 ° C.
Puneti sfecla rosie, morcovii si cuisoarele de usturoi pe o tava de copt cu 3 linguri de ulei si condimentati cu sare si piper. Coaceti in cuptor timp de aproximativ 30 - 40 minute pana cand legumele sunt moi, apoi indepartati din cuptor. Zdrobiti cuisoarele de usturoi.
Se incalzesc 2 linguri de ulei de masline intr-un vas si se prajeste prazul timp de aproximativ 5 minute. Adaugati sfecla rosie, morcovii, usturoiul, apa si supa clara si fierbeti aproximativ 15 minute. Se adauga lamaia, se mixeaza totul cu un blender si se serveste cu sare si piper.
Pentru decor: adaugati o jumatate de lingurita de pesto si o mica picatura de crema de ovaz. Decorati cu migdale dacă doriti.
Detalii:
-timp de preparare: 1 ora si 15 min
-timp de coacere: 40min
-vegan
45.44 lei
adaugă în coșPreparare supa crema de naut cu cocos bio Se curăță și se taie morcovul, țelina, [...]
Mod de preparare supa araba de mazare bio Se taie mărunt ghimbirul, ardeiul iute și [...]