Favorite

Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

închide

Rețeta Supa crema de mazare si menta cu pasta de migdale albe

Rețetă Supa crema de mazare si menta cu pasta de migdale albe
Ingrediente

Pentru 4 portii


adaugă ingredientele rețetei în coș

Mod de preparare Supa crema de mazare si menta cu pasta de migdale albe

Preparare:
Spalati menta, indepartati frunzele si taiati fasii. Se taie subtire ceapa. Spalati cartofii, decojiti-i si taiati-i subtire. Caliti ceapa in ulei de masline, apoi adaugati cartofii.
După 10 minute, adaugati mazarea si menta si completati cu apa si bulion de legume.  Apoi fierbeti inca 10 minute. In cele din urma, adaugati pasta de migdale albe sau lapte de nuca de cocos si amestecati bine.
Se amesteca  supa fie cu blenderul de mana, fie cu alt procesor de bucatarie, sare dupa gust si se serveste cu piper proaspat macinat. Decorati supa cu frunze menta inainte de servire.

Detalii:
-timp de preparare 25 min
-vegan

Produse folosite în această rețetă

Mazare la conserva bio Rapunzel, 340g

5.00 din 1 vot

16.41 lei

adaugă în coș
-5%
Pasta alba de migdale vegana bio Rapunzel, 250g

0.00 din 0 voturi

60.1657.15 lei

adaugă în coș
Sare de mare iodata cu alge bio Rapunzel, 500g

5.00 din 3 voturi

17.26 lei

adaugă în coș

Alte rețete de supe bio

25.02.2023

Supă cremă năut și cocos bio

Preparare supa crema de naut cu cocos bio Se curăță și se taie morcovul, țelina, [...]

20.09.2022

Supa araba de mazare bio

Mod de preparare supa araba de mazare bio Se taie mărunt ghimbirul, ardeiul iute și [...]

Promoții produse bio

-20%

5.00 din 1 vot

-10%

0.00 din 0 voturi

-10%

5.00 din 1 vot

-5%

5.00 din 4 voturi

-5%

0.00 din 0 voturi

-20%

5.00 din 3 voturi

Faina de in bio Rapunzel, 250g

18.5914.87 lei

adaugă în coș
-10%

0.00 din 0 voturi

-40%

5.00 din 1 vot

-5%

0.00 din 0 voturi

-5%

5.00 din 1 vot

-10%

0.00 din 0 voturi

-10%

0.00 din 0 voturi

© 2013-2024 Biogama Distribution SRL
Magazin certificat Ecologic RO-ECO 008