Pentru a adauga produse în lista de favorite trebuie să fiți logat(ă).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont
Pentru 4 portii
Preparare:
Spalati menta, indepartati frunzele si taiati fasii. Se taie subtire ceapa. Spalati cartofii, decojiti-i si taiati-i subtire. Caliti ceapa in ulei de masline, apoi adaugati cartofii.
După 10 minute, adaugati mazarea si menta si completati cu apa si bulion de legume. Apoi fierbeti inca 10 minute. In cele din urma, adaugati pasta de migdale albe sau lapte de nuca de cocos si amestecati bine.
Se amesteca supa fie cu blenderul de mana, fie cu alt procesor de bucatarie, sare dupa gust si se serveste cu piper proaspat macinat. Decorati supa cu frunze menta inainte de servire.
Detalii:
-timp de preparare 25 min
-vegan
17.74 lei
adaugă în coșPreparare supa crema de naut cu cocos bio Se curăță și se taie morcovul, țelina, [...]
Mod de preparare supa araba de mazare bio Se taie mărunt ghimbirul, ardeiul iute și [...]