Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Rețete bio

Reteta Taboule bio din conopida cu varza rosie si naut prajit
retete aperitive bio

Ingrediente

Pentru 4 portii

  • 400g naut gatit
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 lingurite chimen
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri migdale bio
  • 2 linguri susan bio
  • 300g conopida
  • 100g varza rosie
  • 200g patrunjel
  • 1/2 salata de castraveti
  • 3 curmale bio
  • 100g rosii Cherry
  • 2 cepe de primavara

Pentru dressing

  • 6 linguri crema tartinabila din linte rosii si chilli
  • sucul de la o lamaie
  • sucul de la o portocala
  • 2 linguri otet de mere bio
  • 1/2 lingurite sare

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Tăiați năutul și puneți-l într-un bol mare.
Adăugați ulei, chimen și sare și amestecați. Întindeți nautul pe o foaie de copt și prăjiți la cuptor timp de 15 minute,până obtineti o culoarea aurie.

Puneți migdalele și semințele de susan într-o tigaie fierbinte și prăjiți timp de 3 minute.
Împărțiti conopida în flori brute și tocati fin în procesorul alimentar. Se toaca fin varza roșie.
Tocati bine pătrunjelul, tăiați castravetele si curmalele în cubulețe mici. Roșiile cherry taiate jumătati. Tăiați ceapa de primăvară în inele fine.

Amestecați toate ingredientele pentru dressing până la omogenizare. Se amestecă toate ingredientele pentru salată și se amestecă cu dressingul.

Produse folosite în această rețetă

Migdale europene bio, 200g

38.49lei

adauga in cos
Susan in coaja DEMETER bio, 250g

17.22lei

adauga in cos

Alte retete de aperitive bio

07.06.2020

Bruschete din vinete cu salata de busuioc si rosii uscate

Pentru 2 persoane Timp de preparare: aprox. 20 min Tăiați vinetele pe lung în [...]

27.04.2020

Clatite cu sos de ciuperci

Se amestecă făina integrală de hrișcă cu praful de copt, sarea și apa și se lasă [...]